Vegaaniset herkkureseptit testissä – monet herkut syntyvät muutamilla ainesosilla

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on pullollaan hauskoja niksejä ja reseptejä, joiden avulla makean hampaan kolotus saadaan nopeasti taltutettua. Nyt Mei-niminen nainen päätti kokeilla vegaanisia reseptejä, jotka hän löysi TikTok-sovelluksesta muiden käyttäjien testaamina.

YouTube-videolla nähdään miten Oreo-keksit muuntautuvat mantelimaidon kera mikrokakuiksi ja miten herkulliset keksit syntyvät vain banaanin, kookoshiutaleiden ja sulatetun suklaan avulla. Mei yllättyy suuresti myös niksistä, jossa maapähkinävoilla täytetty ja suklaalla kuorrutettu taateli maistuu aivan suklaapatukalta.

Mei yllättyy suurimmasta osasta reseptejä ja pitää lopputuotoksia hyvin herkullisina. Mukaan mahtuu kuitenkin myös muutamia pettymyksiä. Resepteissä ei aina kerrota ainesosien tarkkoja määriä, mutta nähtävästi ne toimivat kuitenkin myös silmämääräisesti mitattuina.