Karlie Kloss vahvisti raskausuutiset – tervehti vauvakumpuaan suloisella videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina julkkisten raskausuutisia on satanut sisään ovista ja ikkunoista, mikä saattaakin olla koronaviruksen aiheuttaman pysähtyneisyyden ja sosiaalisen eristäytymisen aikaansaannosta. Huippumalli Karlie Klossin kerrottiin aiemmin odottavan ensimmäistä lastaan, ja tähti on viimein vahvistanut tiedon myös itse.

Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina ja Project Runway -ohjelman juontajana tunnettu Karlie Kloss odottaa ensimmäistä lastaan miehensä Joshua Kushnerin kanssa. Nyt 28-vuotias Karlie Kloss vahvisti raskausuutiset ja julkaisi omalla Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään naisen pyöristynyt raskausvatsa.

Suloisella videolla mallikaunotar makoilee sohvalla ja toivottaa hyvää huomenta vauvamasulleen. ”Huomenta. Hei vauva”, Karlie Kloss sanoi videolla hempeällä äänellä samalla kun hän paljasti raskausvatsansa ja kuvasi sitä lähempää. Tähden julkkisystäviltä ja mallikollegoilta alkoi nopeasti satelemaan onnitteluviestejä kommenttikenttään.