Laura Cremaschilla täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten varsinaisen läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien suosikkikaunottarista.

Tällä kertaa Laura Cremaschi on päättänyt poseerata poikkeuksellisen näyttävästi punaisissa biksuissa. Niukat kangaspalat eivät peitä hänen muotojaan ainakaan liikaa. Kurvikas kaunotar pääsee oikeuksiinsa erityisesti rannoilla ja uima-altaiden liepeillä.

Laura tarjoilee seuraajilleen silmänruokaa myös sosiaalisen median puolella, sillä hän julkaisee ajoittain erittäin näyttäviä kuvia itsestään ja ystävistään. Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.