Rebel Wilson ottaa laihdutusprojektissaan loppukirin – lähti hyvinvointikeitaaseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on ollut tämän vuoden aikana paljon uutisotsikoissa elämäntapamuutoksensa vuoksi. Nainen päätti tänä vuonna keskittyä terveyteensä ja onnistui pudottamaan yli 20 kiloa painostaan. Tähti on vielä pienen matkan päässä tavoitteestaan, jonka hän kuitenkin haluaa saavuttaa vielä vuoden loppuun mennessä.

Tänä vuonna 40 vuotta täyttänyt Rebel Wilson on ottanut tämän vuoden tavoitteekseen painaa 75 kiloa. Nainen on tavoitepainostaan vielä parin kilon päässä, minkä vuoksi hän päätti kirjautua sisään Itävallassa sijaitsevaan ylelliseen VivaMayr-hyvinvointikeitaaseen, jossa tähti saa täysin keskittyä itseensä, liikuntaan, lepoon ja ruokavalioon.

VivaMayrin puitteet ovat Rebel Wilsonille jo ennestään tutut, koska sieltä naisen hyvinvointimatka sai alkunsa. Nainen sai People-sivuston mukaan vuoden 2019 lopussa keskuksessa työskenteleviltä ammattilaisilta ohjeet ruokavalioon, jonka ansiosta ensimmäiset kilot karisivat nopeasti pois. Nyt Wilson haluaa ottaa oman terveytensä kanssa vielä loppukirin, pudottaa muutaman kilon ja parantaa vastustuskykyään.