Nämä matkakohteet on koettava kerran elämässä – 12 matkakohdetta listattiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Koronarajoitusten aikana voi ainoastaan haaveilla ulkomaille matkustamisesta, sillä tällä hetkellä vastuullisuuteen kuuluu turhan liikkumisen välttäminen. Travel + Leisure -julkaisu on nyt listannut upean videon muodossa 12 paikkaa, jonne ihmisten kannattaa matkata vähintään kerran elämässään.

Ihmiset voivat silti säästää rahaa tulevia reissuja varten. Maailman parhaiden matkakohteiden listalle pääsevät Kreikan Santorini, Marokon Marrakesh, Ecuadorin Galapagos ja Etelä-Afrikan Kapkaupunki. Koska kohteet sijaitsevat hyvin eri puolilla maailmaa, ei kaikkia kannata kiertää saman matkan aikana. Nähtävää riittää usealle vuodelle eteenpäin.

Suomalaisten onneksi listalle on päätynyt myös eurooppalaisia kohteita, kuten Ranskan Provence ja Italian Comojärvi. Pohjoismaita ei ole mainittu. Sen sijaan listalla on eksoottisempia ja kaukomailla sijaitsevia kohteita, kuten Japanin Tokio, Egypti, Burma, Bhutan, Jordanian Petra ja Zambian safari Afrikassa.

12 Trips of a Lifetime

How many of these unforgettable trips can you check off?

Publiée par Travel + Leisure sur Vendredi 4 septembre 2020