Jennifer Lopez täysin alastomana somessa – mutta miksi ihmeessä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez on lanseeraamassa 1. tammikuuta oman ihonhoitoon keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO BEAUTY. Kosmetiikkasarjaan liittyen Lopez on julkaissut paljon näyttäviä mainoskuvia ja videoita, joissa tähti nähdään melko vähäpukeisena.

Jennifer Lopez julkaisi juuri videon, jossa hänen alastomasta vartalostaan nähtiin välähdyksiä. Kaikki luulivat videon liittyvän uuteen ihonhoitosarjaan, mutta tuoreella kuvallaan Lopez on paljastanut, että kyse onkin uudesta musiikista.

Jennifer Lopez poseeraa uuden In The Morning -kappaleensa kansikuvassa täysin alastomana. 51-vuotias kaunotar kuuluu niihin julkkisnaisiin, jotka eivät tunnu vartaloltaan ja ulkonäöltään ikääntyvän lainkaan. Tästä todisteena toimivat jälleen seksikkäät alastonkuvat, joissa nainen näyttää tyrmäävän upealta. Tuore single julkaistaan perjantaina 27. marraskuuta.