Teinipojan rakennelma hämmästyttää – rakensi koko Manhattanin Lego-palikoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki Lego-harrastajat eivät suinkaan tyydy rakentelemaan vain valmiita rakennussarjoja. Osa heistä harrastaa niin kutsuttua freestyle-rakentamista, johon ei käytetä valmiita sarjoja tai ohjeita.

Irlannin Dublinissa asuva Alex Bailey on herättänyt hämmästystä tuoreella Lego-rakennelmallaan. 14-vuotias poika rakensi palikoista hämmästyttävän tarkan pienoisverson New Yorkin Manhattanin saaresta.

Lego-Manhattanilta löytyy Empire State Buildingin ja One World Trade Centerin kaltaisten tunnettujen maamerkkien lisäksi myös lukuisia vähemmän tunnettuja New Yorkin rakennuksia. Myös New Yorkin suuri keskuspuisto, Central Park löytyy rakennelmasta. Alexin äidin mukaan pojan haaveissa on vielä joskus tulla todellisessa New Yorkissa työskenteleväksi arkkitehdiksi.