Anna itsevarmuudellesi kaivattu lisäpotku – aloita näillä voimalauseilla

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen jyllätessä ajatukset vaipuvat helposti synkiksi ja mieli matalaksi. Osa ihmisistä voi näinä hetkinä kokea ahdistusta ja pelkoa vallitsevan tilanteen ja epätietoisuuden vuoksi, minkä vuoksi nyt kannattaakin panostaa omaan mielenterveyteen ja miettiä omia ajatuksiaan.

Ihmisen mieli on voimakas ja liika stressi kehossa voi viedä yöunet, mikä huonontaa vastustuskykyä entisestään juuri tällaisena aikana kun immuniteetin tulisi olla vahvimmillaan. Moni huonontaa omaa oloaan entisestään myös puhumalla omalle peilikuvalleen negatiivisesti ja ajattelemalla synkästi omasta tulevaisuudestaan.

Ensimmäisenä askeleena parempaan oloon jokainen voi keskittyä omiin ajatuksiinsa ja muuttaa niitä vähitellen positiivisemmiksi. Poosh-hyvinvointisivusto julkaisi listan hyödyllisistä voimalauseista, joita itselleen kannattaa vakuuttavasti toistaan.

1. Minulla menee paremmin kuin kuvittelen.

2. Minun puolellani on enemmän ihmisiä kuin minua vastaan.

3. Tulevaisuuteni on valoisa ja parhaat päiväni ovat vielä edessäni.

4. Olen tarpeeksi vahva vastaanottamaan kaiken tulevan.

5. Kivulla on aina tarkoitus.

6. Keskityn olemaan läsnä sen sijaan, että keskittyisin olemaan täydellinen.

7. Ajattele aina ensisijaisesti, että pystyt sen sijaan, että et pystyisi.

8. Kiitollisuus on portti onnellisuuteen.

9. Minulla on kaikki mitä tarvitsen.

10. Minä näytän hyvältä!