Kettu leikki trampoliinilla – riemulla ei ollut rajoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Trampoliineista voi olla iloa paitsi kaikenikäisille ihmisille, myös eläinmaailman asukkaille. Tämä on tullut selväksi monilla hauskoilla viraalivideoilla, kuten Save a Fox -järjestön tuoreella julkaisulla.

Hauskalla videolla tavataan Jagger-niminen pelastettu kettu. Save a Foxin perustaja Mikayla Raines kertoo hankkineensa jokin aika sitten tilalleen trampoliinin saatuaan inspiraation videoista, joissa ketut leikkivät niillä. Hän päätti opettaa Jaggerin leikkimään sillä.

Raines opetti Jaggeria hyppimään trampoliinilla heiluttelemalla sormiaan sen alla, hieman samaan tapaan kuin monet leikittävät kissoja tai koiria. Pian kettu innostui loikkimisesta myös itsekseen. Daily Mail -lehden mukaan Jagger alkoikin pian vierailla trampoliinilla myös itsekseen.