Frendit-tähti Matthew Perry kosi tyttöystäväänsä: ”Päätin mennä kihloihin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Frendit-sarjan tähti Matthew Perry on mennyt kihloihin hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Molly Hurwitzin kanssa. Perry päätti vuosien yhdessäolon jälkeen viimein kosia naista, joka vastasi kosintaan myöntävästi.

Matthew Perry on korviaan myöten rakastunut 29-vuotiaaseen Molly Hurwitziin. ”Päätin eräänä päivänä, että nyt haluan mennä kihloihin. Onnekseni satuin juuri tänä aikana seurustelemaan koko maailman mahtavimman naisen kanssa”, Perry kommentoi kihlaustaan People-sivustolle.

Matthew Perry ja Molly Hurwitz alkoivat seurustelemaan kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen pariskunta onkin nähty viettävän tiiviisti aikaansa yhdessä. He ovat myös alusta saakka viettäneet kaikki juhlapyhät yhdessä perheidensä kanssa.