Romee Strijd upeissa alastonkuvissa – halusi ikuistaa tilanteen kuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Nainen kertoi alkukesästä sosiaalisessa mediassa, että hän odottaa miehensä Laurensin kanssa ensimmäistä lastaan. Nyt Strijd on jo raskautensa loppusaralla.

Tänä vuonna on nähty paljon upeita raskausajan valokuvia, joita julkkisnaiset ovat ottaneet ammattivalokuvaajien kanssa taltioidakseen muuttuneen vartalonsa. Nyt myös Romee Strijd julkaisi todella näyttävän kuvasarjan, jossa hän poseeraa täysin alastomana.

Romee Strijd on julkaisemissaan mustavalkoisissa kuvissa ilman vaatteita. Hiukset ja poseerausasento peittävät naisen rinnat ja alapään, mutta kaunis raskausvatsa korostuu kuitenkin jokaisessa kuvassa upeasti. Yhdessä kuvassa nähdään mukana myös lapsen tuleva isä Laurens.