Christina Aguilera on edelleen upea näky – viettelevästi pelkässä aamutakissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megaluokan poptähti Christina Aguilera on tunnettu hänen suuresta ja sielukkaasta äänestään, jonka avulla nainen on onnistunut hurmaamaan ihmisiä jo kymmeniä vuosia. Laulajan ensimmäisestä albumista on tullut tänä vuonna kuluneeksi jo yli 20 vuotta eikä naisen työtahti näytä tänä aikana hidastuneen lainkaan.

Nyt 39-vuotias Christina Aguilera on työstämässä uutta musiikkia. Hänen tiensä erosivat pitkäaikaisen managerin Irving Azoffin kanssa kun hän allekirjoitti uuden sopimuksen Jay-Z:n Roc Nation -viihdeyhtiön kanssa. Christina Aguilera julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jossa hän nautiskelee ulkoilmasta aamutakissaan.

Kuvassa tähti istuskelee rennosti puutarhassa isossa rottinkituolissaan. Nainen on pukenut ylleen pelkän lämpimän kylpytakin, joka paljastaa naisen paljaat sääret ja olkapäät. Christina Aguilera näyttää kuvassa mietiskelevän uusia lyriikoita muistikirja ja kynä kädessään.