Devin Brugman esitteli poveaan somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Viime aikoina hän on toiminut ainakin Instagramin perusteella enemmän biksumallina kuin bloggarina.

Nyt Brugman on keikistellyt Black Fridayn kunniaksi valkohiekkaisella upealla uimarannalla biksuissa, joista hän itsekin oli somekuviensa perusteella ylpeä. Devin nimittäin julkaisi kolmen kuvan kuvasarjan, jossa hän ei suinkaan keskittynyt kasvoihinsa tai edes kädessään olevaan juomaan.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.