Koruvaras iski kotihoidon asiakkaisiin – poliisi tutkii laajaa vyyhtiä Hämeenlinnassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisilaitoksella on tutkittavana törkeä varkausvyyhti, mikä on kohdistunut Hämeenlinnan kotihoidon asiakkaisiin. Kotihoidossa työskennelleen henkilön epäillään anastaneen kuluvan vuoden touko-elokuun aikana asiakkaidensa koruja

Poliisi pyytää nyt vihjeitä Hämeenlinnan kotihoidon asiakkaisiin kohdistuneisiin koruvarkauksiin. Kotihoidossa työskennelleen henkilön epäillään anastaneen asiakkaiden koruja kuluvan vuoden touko-elokuun aikana. Läheisten kannattaa ottaa yhteyttä poliisiin tarvittaessa.

– Mikäli kevään tai kesän aikana on herännyt epäily rikoksen kohdistumisesta kotihoidon piirissä olleeseen läheiseen vanhukseen tai muuten on tullut ilmi epäily korujen katoamisesta kotihoidon yhteydessä Hämeenlinnassa, pyydetään tapahtumista ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi.