Pelastetut kalkkunat pääsivät itse juhlimaan kiitospäivää – innostuivat juhlapöydästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiitospäivää juhlitaan Yhdysvalloissa 26. marraskuuta, jolloin perhe kokoontuu aina yhdessä syömään kattavan juhla-aterian ääreen. Kalkkunat kuuluvat lähes jokaisen amerikkalaisen perheen kiitospäivän aterian päätähdeksi, mutta tällä kerralla kalkkunat itse saivat nauttia juhla-ateriasta.

Farm Sanctuary on eläinsuoja, joka pelastaa maatilaeläimiä. Kiitospäivänä eläinsuoja on People-sivuston mukaan järjestänyt jo 35 vuoden ajan oman juhlan, Celebration for the Turkeys, jossa kalkkunat itse pääsevät nauttimaan maittavasta illallisesta sen sijaan, että itse päätyisivät pöytään.

Tapahtuman aikaan eläinsuoja haluaa levittää tietoisuutta vegaanisista vaihtoehdoista, joita kiitospäivän aterialla voi tarjota. Tuoreella videolla Farm Sanctuary myös näyttää miten onnellisia pelastetut kalkkunat ovat päästessään herkuttelemaan vatsansa kyllyydestä upeasti katettuun pöytään.