Millie Bobby Brown pyytää faneiltaan kunnioitusta – avautui negatiivisesta kohtaamisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Millie Bobby Brown nousi nopeasti maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. 16-vuotias Brown nähtiin viimeksi myös Netflixin tuoreessa Enola Holmes -elokuvassa, jossa hän näyttelee Sherlock Holmesin pikkusiskoa.

Millie Bobby Brown on saanut jo nuorena kokea sen miltä kuuluisuus tuntuu. Nyt hän avautui negatiivisesta kohtaamisestaan fanin kanssa. Brown oli ollut äitinsä kanssa jouluostoksilla kun fani oli lähestynyt häntä. Fani oli kysynyt, että saisiko hän videokuvata Brownia. Tähän näyttelijä oli vastannut kieltävästi.

Yhteiskuva olisi ollut eri asia, mutta se, että fani videokuvaisi häntä yksinään kaupassa tuntui niin omituiselta ajatukselta, että Millie Bobby Brown kieltäytyi. Siitä huolimatta fani oli alkanut videokuvaamaan häntä. Tilanne oli tuntunut todella kurjalta nuoresta naistähdestä, minkä vuoksi hän onkin BuzzFeed-sivuston mukaan halunnut muistuttaa fanejaan kunnioittamaan muita ihmisiä ja muistamaan, että julkkiksetkin ovat vain ihmisiä.