Rita Ora rikkoi korona-ajan rajoituksia – halusi juhlia syntymäpäiviään kunnolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina isot tähdet kuten Kim Kardashian ja Kendall Jenner ovat saaneet paljon kritiikkiä osakseen järjestettyään suuret syntymäpäiväjuhlat koronaviruksen vuoksi tehdyistä rajoituksista huolimatta. Nyt poptähti Rita Ora on järjestänyt itselleen juhlat, jotka ovat olleet korona-ajan rajoitusten vastaiset.

Rita Ora täytti 26. marraskuuta 30 vuotta. Nainen julkaisi syntymäpäiväjuhlastaan useita kuvia, mutta niissä tähden juhlissa ei näyttänyt olevan vieraita. Totuus oli kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan toinen, koska Rita Oran juhlissa oli ollut noin 30 vierasta. Juhlien jälkeen koko seurue oli jatkanut iltaansa isolla porukalla Lontoon yössä aamuyöhön saakka.

Rita Ora pääsi kuulemaan syntymäpäivätoivotukset myös kymmeniltä isoilta julkkiksilta ympäri maailmaa videotervehdysten avulla. Rita Oran tiimi oli kasannut videoleikkeet yhdeksi muutaman minuutin mittaiseksi videoksi, jonka nainen julkaisi omalla Instagram-kanavallaan muidenkin nähtäville.