Jättirinnat vain vaivoin hallinnassa – transsukupuolinen bimbodominauutuusmekossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Hänellä on järisyttävän suuri rintavarustus ja muhkeat huulet. Hän rahoittaa plastiikkakirurgiset toimenpiteet seksidominan työllä.

Muotimaailma seuraa aikakauttaan ja nyt Ivanan päällä nähdään tyköistuva mekko. Mekko on musta ja rento, mutta sen parhaimpana ominaisuutena on poolopaidan kaulusta muistuttava lisäosa, joka nousee maskiksi kasvoille. Mekko on kaiketi Little Pretty Things -yhtiön tuotantoa.

Ivana syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan. Nainen esittelee järisyttävän suuria rintojaan mielellään seksikkäiden vaatteiden avulla.