Suurin Pudottaja -valmentaja tyrmäsi täydellisen naisen kunto-ohjelman: ”Et ole ravintoneuvoja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Kolmen lapsen äiti Teddi Mellencamp on luonut seuraajiaan ja itseään varten uuden hyvinvointiohjelman, joka kantaa nimeä Go All In by Teddi. Ruoka- ja liikuntasuunnitelma on suunnattu tämän vuoden aikana paljon kritiikkiä osakseen ja nyt myös julkkisvalmentaja Jilliam Michaels on ottanut siihen kantaa.

Go All In by Teddi -ohjelmassa naisia pyydetään syömään alle 600 kilokaloria päivässä ja harrastamaan tunnin liikuntaa viikon jokaisena päivänä. Monien asiakkaiden mielestä ei ole ollut tervettä, että naisten tulee punnita itsensä joka päivä ja lähettää omalle valmentajalleen kuva vaa’an lukemasta ja päivän jokaisesta ateriasta.

Nyt Suurin Pudottaja -ohjelmasta monille tutuksi tullut valmentaja Jillian Michaels sivalsi Teddi Mellencampin luomaa laihdutusohjelmaa ja väheksyi tähden ammattitaitoa. Michaelsin mukaan Mellencampin tulisi pysyä ruodussa ja olla antamatta julkisuuteen sellaisia lausuntoja, joiden taustalla hänellä ei ole koulutusta.

Jillian Michaels ihmettelee sitä minkä vuoksi naiset, jotka eivät ole kunto-ohjaajia tai ravintoneuvoja alkavat neuvomaan muita. ”Se on sama kuin minä alkaisin yllättäin kommentoimaan politiikkaa julkisesti vaikka en tiedä siitä mitään”, Michaels kommentoi Women’s Health -sivuston mukaan.