Lapsiperheille oma verkkomedia – Ruuhkavuodet kertoo aidosta lapsiperheen arjesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsiperheiden arkea eletään Suomessa peräti sadoissatuhansissa perheissä, mutta heille ei ole tähän saakka ollut omaa mediaa. Nyt tilanne on muuttunut, kun Ruuhkavuodet-verkkomedia on aloittanut toimintansa. Aito lapsiperhemedia syntyi ajatuksesta, että vanhempien kokemat ruuhkavuodet ja aito lapsiperhe-elämä ansaitsevat tulla kuulluksi ja nähdyksi positiivisuuden ja huumorin kautta.

– Ethän sinäkään selviäisi ruuhkavuosistasi ilman pientä huumoria tai sarkasmia? Maailma kaipaa myös lisää positiivista puhetta lapsiperhe-elämästä, verkkosivustolla todetaan.

Sisältöä uuteen verkkomediaan tuottavat Ruuhkavuodet-toimituksen lisäksi myös lukuisat kiireistä pikkulapsiarkea elävät vanhemmat, jotka edustavat laajaa joukkoa erilaisia perhetilaiteita ydinperheistä yksinhuoltajiin. Julkaistavan sisällön kerrotaan olevan aitoa, teeskentelemätöntä ja silottelematonta.

Sivuston suosituimmat artikkelit ovat ensimmäisen viikon aikana käsitelleet muun muassa lentoemännän elämänmuutosta jetset-elämästä yksinhuoltajaksi, jouluvalmisteluja useamman sukupolven voimin, erityisvanhemman identiteettikriisiä ja avioerojen jälkipuintia. Eräs kirjoittaja toteaa olleensa tänään huono äiti ja toinen pienestä ponnistavien keskoslasten elämää. Suosituimpien kirjoitusten joukossa on myös avoin kirje kylpylähotelleille.