Mikä herutuskuva – Sofia Richie poseeraa biksuissa viettelevästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. 22-vuotias kaunotar on tarvinnut omaa aikaa toipuakseen sydänsuruistaan, mikä saattaakin olla syy siihen, että nuori kaunotar suuntasi rantalomalle ystävänsä kanssa.

Sofia Richie on nyt julkaissut kuvan itsestään poseeraamassa viettelevässä asennossa Bahaman lomallaan. Biksuihin sonnustautunut mallikaunotar vaikuttaa nauttivan upeasta vartalostaan, sillä hän esittelee sitä usein ja mielellään. Ja hänellå on mitä esitellä.

Sofia Richie julkaisi lisää bikinikuvia, joissa nainen nähdään upeissa sinisissä narubikineissä. Julkaisemallaan videolla Richie kävelee ystävänsä kanssa käsikädessä aaltoihin rantamekko yllään. ”Muistoja luomassa”, tähti itse kommentoi videotaan, jossa nähdään miten ystävykset viettävät aikaa rannalla auringonlaskun aikaan.