Helena Christensen Victoria’s Secret -mallina – hehkuu uusissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen Helena Christensen oli 1990-luvulla yksi tunnetuimmista ja halutuimmista huippumalleista. Christensen alkoi työskentelemään alalla noin 20-vuotiaana, mutta on edelleen 51-vuotiaana konkarinakin erittäin kysytty malli.

Nyt Helena Christensen on toiminut mallina suositulle Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean kuvasarjan, jossa tähti nähdään mitä upeammissa alusvaatekokonaisuuksissa. Joulun punainen väri hehkuu uusissa alusvaatteissa mustan pitsin ja leopardikuosin rinnalla.

Helena Christensen osoitti jälleen kerran häikäisevän upeilla kuvillaan pärjäävänsä häntä 30 vuotta nuoremmille alusvaatemalleille. Tähden vartalo hipoo edelleen täydellisyyttä, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että nainen on niin itsevarma omassa kehossaan.