Shanina Shaikin tiukka treeniasu ei jättänyt arvailun varaa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. 29-vuotias kaunotar nähdään upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jonka kanavia nainen päivittääkin ahkerasti.

Kesän aikana Shanina Shaik ilahdutti yli kahta miljoonaa seuraajaansa bikinikuvilla, joissa hänen mallivartalonsa pääsi oikeuksiinsa. Tällä kerralla nainen poseeraa Lontoossa otetussa kuvassaan treenivaatteissa ulkona lähdettyään aamuiselle juoksulenkilleen.

Shanina Shaik on päättänyt aloittaa koronakaranteenin aikana uuden harrastuksen, joka on aamulenkkeily puistossa. Tällä kerralla tähti päätti lähteä juoksulenkilleen harmaat trikoot ja mustat urheiluliivit yllään. Asu paljasti mallikaunottaren timmin keskivartalon, jota on kuvista päätellen myös treenattu.