Gigi Hadid suloisissa yhteiskuvissa vauvansa kanssa: ”Ihan uudenlainen kiire ja väsy”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat taannoin esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi syyskuun lopulla pieni tyttövauva. Gigi Hadid on hiljalleen jakanut pieniä palasia äitiydestään sosiaaliseen mediaan. Nyt Hadid julkaisi ensimmäiset yhteiskuvat tyttärensä kanssa.

Gigi Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa hän pitää kahden kuukauden ikäistä tyttövauvaansa sylissään kantorepussa. Nainen näyttää yhä viettävän aikaansa Pennsylvaniassa hänen äitinsä Yolandan kartanolla, jossa myös suuri eläintila.

Hadid esitteli myös miten hän oli jo koristellut talon joulutunnelmaan tyttärensä kunniaksi. Tämä viittaa siihen, että malli ei ole muuttamassa vielä ainakaan ennen joulua takaisin omaan asuntoonsa New Yorkiin. ”Ihan uudenlainen kiire ja väsy”, 25-vuotias tuore äiti kommentoi ensimmäisiä kuukausiaan äitinä.