Heidi Klumin tytär haluaa malliksi – äiti pitää 16-vuotiasta sopivan ikäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aikomassa kulkea nyt äitinsä jalanjälkiä. Tytär on myös kiinnostunut urasta mallina.

Heidi Klum kertoi People-sivustolle, että Lenille on jo vuosia sadellut työtarjouksia muodin parista. Klum on kuitenkin aina torjunut kaikki tarjoukset, koska hän on halunnut suojella nuorta tytärtään mallialan raadolliselta arvostelulta. Äiti on myös halunnut suojella tyttärensä yksityisyyttä.

Nyt Heidi Klum on päättänyt, että 16-vuotias Leni-tytär on nyt tarpeeksi vanha saavuttamaan unelmiaan mallin töiden parissa. Klum on jopa leikkinyt sillä ajatuksella, että ehkä hänen tyttärestään tulisi hänen jälkeensä juontaja Saksan huippumalli haussa -ohjelmaan hänen tilalleen.