Lasten kuoron julkaisema video leviää viraalina – upea esitys saa kyyneleet silmäkulmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulu on etenkin kuoroille ja lauluryhmille touhukasta aikaa, koska yleensä joulukuussa kysyntä erilaisiin esiintymisiin kouluihin, ostoskeskuksiin ja kirkkoihin on huipussaan. Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi esiintymiset ovat kuitenkin tänä vuonna kiellettyjä.

Esiintymisen lisäksi lasten kuorotoiminta on jäänyt nyt tauolle, koska niin suurella ryhmällä ei saa kokoontua tällä hetkellä harrastusten pariin. Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään koskettava versio monille tutusta kappaleesta, jonka siivittämänä eräs lasten ja nuorten kuoro nyt esittäytyy.

Facebookissa on lähtenyt leviämään ympäri maailmaa video, jossa lapsista ja nuorista koostuva hyvin taitava kuoro esittää yhdessä Maroon 5 -yhtyeen tutun Memories-hitin. Koskettavassa versiosssa lapset laulavat yhdessä etäyhteyksien kautta omien kuulokkeidensa kaiuttimiin. Lopputulos on todella kaunista kuunneltavaa ja jokaisen henkilön esiintyminen omassa kodissa videoyhteyden avulla on myös vaikuttavaa katseltavaa.