Rihanna ja A$AP Rocky tapailevat – huhuille viimein vahvistus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Rihanna erosi kolmen vuoden seurustelun jälkeen saudiarabialaisesta bisnesmiehestä Hassan Jameelista noin vuosi sitten. Rihannan kerrottiin toipuneen erostaan melko nopeasti alettuaan tapailemaan räppäsi A$AP Rocky tammikuussa. Deittailuhuhuja ei kuitenkaan koskaan vahvistettu.

Alkuvuonna Rihanna ja A$AP Rocky nähtiin yhdessä menevän samaan hotellihuoneeseen, mutta sen jälkeen parin tapailusta ei juuri ollut muuta tietoa. Nyt Daily Mail -sivuston mukaan tähtien seurustelu on totta ja se on viimein onnistuttu vahvistamaan.

Rihanna ja A$AP Rocky nähtiin viikonloppuna New Yorkissa illallisella. 32-vuotiaat tähdet olivat nauttineet toistensa ja ystäviensä seurasta yhdessä Beatrice Inn -ravintolassa. Keväällä pariskunta myös työskenteli yhdessä A$AP Rockyn tehdessä yhteistyötä Rihannan Fenty Skin -ihonhoitosarjan kanssa.