Miley Cyrus poseerasi yläosattomissa musiikkilehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus julkaisi hiljattain uuden, glam rock -vaikutteisen Plastic Hearts -albuminsa. Vaikka musiikkityyli on uudelle levyllä hieman muuttunut, on tähden rohkea tyyli pysynyt samana.

Miley Cyrus nähdään suositun Rolling Stone -musiikkilehden tuoreen numeron kansikuvassa. Tähti poseeraa otoksessa yläosattomissa sekä aikaisempaa rock-henkisemmässä tyylissä. Tähti myös jakoi Instagram-tilillään joukon lehteä varten otettuja otoksia, jotka jatkuvat yhtä rohkeissa merkeissä.

Miley Cyrus aloitti uransa jo teini-ikäisenä Disneyn Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja poptähtenä. Varttumisen myötä tyyliään vaihdelleen artistin tuorein Plastic Hearts -albumi ilmestyi 27. marraskuuta. Poptähden itsensä lisäksi levyllä kuullaan vierailevina vokalisteina Dua Lipaa, Billy Idolia ja Mileyn esikuviin kuuluvaa rocktähti Joan Jettiä.