Brian Austin Green haluaa lasten yhteishuoltajuuden – ei suostu luopumaan kolmesta pojastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Fox toimitti vasta hetki sitten viralliset avioeropaperit oikeuteen, vaikka hän on jo jonkin aikaa seurustellut muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Megan Fox hakee eroa lastensa isästä ja entisestä aviomiehestään Brian Austin Greenistä.

Entinen pariskunta on riidellyt lapsiin liittyvistä asioista hyvin avoimesti sosiaalisen median kanavillaan. 34-vuotias Megan Fox on avioeron yhteydessä vaatinut itselleen heidän kaikkien kolmen lapsen huoltajuutta. 47-vuotias Brian Austin Green ei kuitenkaan ole halukas toimimaan pelkkänä viikonloppuisänä.

Brian Austin Green on pyytänyt People-sivuston mukaan oikeudessa kolmen lapsen yhteyshuoltajuutta ja elatusapua Megan Foxilta. Entisellä pariskunnalla on yhdessä kolme poikaa, kahdeksanvuotias Noah, kuusivuotias Bodhi ja neljävuotias Journey.