Kardashianien legendaariset pikkujoulut peruttu – ensimmäistä kertaa 42 vuoteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe on saanut viime viikkojen aikana paljon kritiikkiä osakseen heidän pitämiensä juhlien vuoksi. Koronaviruksesta huolimatta Kim Kardashian järjesti suuret 40-vuotisjuhlat, joita seurasi Kendall Jennerin yli satahenkiset kattoterassisyntymäpäivät. Nyt perheen pikkujoulut on kuitenkin peruttu.

Kardashianien perheen perinteenä on ollut järjestää joka vuosi suuret ja legendaariset pikkujoulujuhlat, joita moni julkkis on odottanut juhlapyhien lähestyessä. Khloe Kardashian arveli vielä muutama viikko sitten, että juhlat aiotaan järjestää tänäkin vuonna. He aikoivat vain tehdä hieman erikoisjärjestelyitä ja pitää vieraslistan vähän pienempänä kuin aiempina vuosina. Nyt perhe on kuitenkin joutunut nöyrtymään pahan koronatilanteen edessä.

Ihmiset ovat olleet pöyristyneitä tähtien välinpitämättömyydestä koronavirusta kohtaan. Myös Kardashianin perhe on saanut paljon lokaa niskaansa jo järjestettyjen juhlien vuoksi. Nyt perhe onkin päättänyt olla tänä vuonna järjestämättä pikkujouluja. Pikkujoulut perutaan People-sivuston mukaan ensimmäistä kertaa 42 vuoteen.