Kietaisuhuivi suojaa päätä auringolta – Alicia Keys opettaa miten se solmitaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Alicia Keys on aloitti pari vuotta sitten meikittömän elämän ja onnistunutkin herättämään paljon huomiota omalla tyylillään esimerkiksi gaalailloissa, joiden punaiselle matolle nainen on astellut juhlapuvussa meikittömänä. Nyt tähti sädehtii luonnollisen kauniina videolla, jossa hän kertoo omista ihonhoitoon ja hiuksiin liittyvistä rutiineistaan.

Alicia Keys suostui jakamaan kauneuteen liittyviä neuvojaan Voguen julkaisemalla YouTube-videolla. Nainen esitteli myös sen miten hän kietoo hiuksiinsa huivin, joka on samaan aikaan sekä tyylikäs asuste että käytännöllinen auringon paisteessa antaessa suojaa säteilyltä.

Alicia Keys käyttää omaan kietaisutekniikkaansa kahta huivia. Pienemmän hän solmii hiuksiin ensin, minkä jälkeen hän lisää huivin näyttävyyttä ja tekee siitä turbaanimaisen lisäämällä vielä suuremman huivin sen päälle. Nainen kietoo huivin pään palmikkomaisesti ja varmistaa vielä huivin pysymisen yhdellä hiuslenkillä.