Kylie Jenner esitteli povekkaan uuden tyylinsä – tästäkö talven trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner on tunnettu alati muuttuvasta tyylistään. Nainen muuttaa tyyliään todella usein näyttävillä peruukeilla ja erilaisilla meikeillä. Nyt tähti esitteli jälleen uudet vastavärjätyt kutrinsa.

Kylie Jenner on pitkään viihtynyt ruskean sävyisissä hiuksissaan, mutta nyt 23-vuotias tähti kaipasi jälleen jotain hieman räväkämpää ja päätti uudistaa tyylinsä. Nainen värjäsi pitkät hiuksensa tummanpunaisiksi ja esitteli näyttävää lopputulosta sosiaalisessa mediassa.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän esttelee vastavärjättyjä hiuksia. Jenner korosti punaisia hiuksia pukeutumalla viininpunaisiin nahkahousuihin ja toppiin, joka paljasti tähden keskivartalon. Näyttävyyttä tyylissä lisäsi vielä se, että hiuksissa oli hurjan pitkät hiusten pidennykset, jotka ylettyivät naisen takapuoleen saakka.