Taylor Swift harjoitti avokätistä hyväntekeväisyyttä – 13 000 dollaria vaikeuksissa oleville äideille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift on yksi tämän hetken tunnetuimmista ja eniten tienaavista poptähdistä. Nyt hän on lahjoittanut varsin avokätisesti rahaa kahdelle apua tarvitsevalle yhdysvaltalaiselle äidille.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Shelbie Selewski ja Nashvilessä asuva Nikki Cornwell olivat ajautuneet talousvaikeuksiin pandemian keskellä ja vaarassa joutua perheineen kodittomiksi. Kumpikin oli aloittanut GoFundMe-kampanjan laskujen makasemiseksi. Heidän vaikeutensa paljastettiin Washington Post -lehden tuoreessa, miljoonien työttömien ahdingosta kertovassa artikkelissa.

Naiset saivat taannoin yllätyksekseen kumpikin 13 000 dollarin lahjoituksen Taylor Swiftiltä. TMZ-sivuston mukaan artisti lähestyi naisia viesteillä, joissa hän kertoi lukeneensa heidän vaikeuksistaan Washington Post -lehdestä. Hän halusi tarjota heille ja heidän ongelmien kanssa painiville perheilleen erityisen joululahjan.