Jopa 10 Star Wars -sarjaa tulossa Disney+ -palveluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -sarja The Mandalorian on niittänyt menestystä ympäri maailmaa, ja lähitulevaisuudessa Disney+ -palvelussa nähdäänkin lukuisia uusia elokuvien maailmaan sijoittuvia uusia sarjoja. Paljastus tapahtui Disneyn Inverstor Day -tapahtumassa.

Obi-Wan Kenobi -sarjaa tähdittää Ewan McGregorin lisäksi Anakin Skywalkerin, eli Darth Vaderin rooliin palaava Hayden Christensen. Vuonna 2022 ilmestyvässä Andor-sarjassa seurataan puolestaan Diego Lunan Rogue One -elokuvassa esittämän Cassian Andorin varhaisempia vaiheita. Ahsoka-sarja kertoo The Mandalorian -sarjassa nähdystä samannimisestä hahmosta, jota näyttelee Rosario Dawson.

The Rangers of the New Republic -sarja sijoittuu samaan ajanjaksoon kuin The Mandalorian. Lando-sarja kertoo klassisen Star Wars -hahmon, Lando Calrissianin seikkailuista. The Acolyteä kuvaillaan naiskeskeiseksi mysteeri-trilleriksi, ja Star Wars: The Bad Batch on puolestaan jatkoa Star Wars: The Clone Wars -animaatiosarjan juonikuviolle.

Star Warsin maailmaan palataan vuonna 2023 myös valkokankailla. Wonder Woman -ohjaaja Patty Jenkinsin Star Wars: Rogue Squadron kertoo kapinaliiton avaruushävittäjälentä-ässistä.