Kongressin jäsenen hammas irtosi kesken lehdistötilaisuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen edustajainhuoneen jäsenen lehdistötilaisuutta seuranneet päätyivät tiistaina todistamaan erikoista näkyä. Kongressiedustaja Louie Gohmertin hammas näytti irtoavan kesken suoran lähetyksen.

Texasilainen Louie Gohmert oli pitämässä puhetta kameroiden edessä, kun katsojien huomio kiinnittyi yllättävään yksityiskohtaan. 67-vuotiaan poliitikon suussa näytti tapahtuvan jotain outoa. Monet Twitter-käyttäjät epäilivät Gohmertin hampaan irronneen kesken puheen.

Hammasvälikohtaus tapahtui kuukausia sen jälkeen, kun Louie Gohmertilla diagnosoitiin koronavirus. Texasilainen edustajainhuoneen edustaja oli tullut sitä ennen tunnetuksi koronaa vähättelevistä lausunnoistaan ja päätöksestään olla käyttämättä kasvomaskia. Osa katsojista jopa epäili hampaan irtoamisen liittyneen jollain tavoin koronan jälkioireisiin.