Sata ihmistä paljasti – tämän haluaisivat muuttaa kehossaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median kulta-aikaa elettäessä ihmisten kauniit kuvat tulvivat jokaisen puhelimen näytölle erilaisten sovellusten kautta. Samalla liike positiivisemman minäkuvan puolesta on nostanut päätään ja saanut esimerkiksi enemmän erikokoisille malleille töitä suuriltakin muotitaloilta, joiden näytöslavoilla on vuosikymmeniä nähty pelkästään todella hoikkia malleja.

Nyt Cut-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa on haastateltu sataa ihmistä. Videolla ihmisiltä kysytään, että mitä he haluaisivat omassa kehossaan muuttaa jos se olisi mahdollista. Videolta käy ilmi nopeasti, että lähes kaikki ovat epävarmoja oman ulkonäkönsä suhteen ja haluaisivat muuttaa jotakin.

Harva ihminen osaa olla sataprosenttisen tyytyväinen omaan ulkonäköönsä vaan kokee epävarmuutta joistain piirteistään tai alueista omassa vartalossa. Useimmat ihmiset halusivat olla hoikempia, pidempiä, ruskettuneempia ja ylipäätään enemmän stereotypisempää ja yleisempää kauneusihannetta vastaavia.