Cyberpunk 2077 -pelissä hämmentävä virhe – pelihahmon sukuelin ei pysy housuissa

Digi Pelit · Tim Isokivi

Vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuva Cyberpunk 2077 julkaistiin lukuisten viivästysten jälkeen 10. joulukuuta. Pelaajat ovat kuitenkin törmänneet pelissä erilaisiin ohjelmointivirheisiin, joista yksi tekee pelaajan hahmosta itsensäpaljastelijan.

Cyberpunk 2077 antaa pelaajalle mahdollisuuden muokata hahmoaan monilla tavoin, myös hänen sukupuolielimiään. Monet pelaajat huomasivat hämmästyksekseen hahmon peniksen roikkuvan esillä housujen ulkopuolella, kuin se olisi unohtunut roikkumaan avonaisesta sepaluksesta.

Joissain tapauksissa myös hahmojen rinnat ovat putkahtaneet esille vaatteiden läpi. Ongelma vaikuttaa Kotaku-sivuston mukaan koskevan PC-pelaajien sijaan Cyberpunk 2077 -pelin Xbox ja Playstation -versioiden omistajia. Pelin kehitellyt CD Projekt RED ei ole toistaiseksi kommentoinut penisongelmaa, mutta Twitterissä yhtiön on ilmoitettu korjailevan ongelmia lähiviikkojen aikana.