Emily Ratajkowski alastomana kylpyhuoneessa – esitteli vatsaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti reilu kuukausi sitten olevansa raskaana. 29-vuotias tähti peitteli aluksi raskauttaan, mutta nyt raskauden puolivälin ylitettyään nainen on alkanut esittelemään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa upeiden kuvien avulla.

Emily Ratajkowski julkaisi itsestään nyt näyttävän kuvan, jonka hän on napannut suihkusta tultuaan omassa kylpyhuoneessaan. Tuleva äiti on halunnut ikuistaa muuttuneen vartalonsa ja ottanut itsestään peilin kautta upean kuvan, jossa hän poseeraa täysin alastomana kädet omien rintojensa suojana.

Emily Ratajkowski on suosittu bikini- ja alusvaatemalli, jolla on myös oma Inamorata Woman -niminen rantavaatemerkki. Ratajkowski on toiminut aina yhtenä oman brändinsä malleista eikä tilanne ole muuttunut vaikka naisen vartalon malli onkin kokenut muutoksia. Moni onkin ihastellut uusia kampanjakuvia, joissa nainen poseeraa raskaana.