Jessica Alban tanssivideot ihastuttavat TikTokissa – esitteli nyt 12-vuotiaan tyttärensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias tähti toimii myös yrittäjänä, minkä lisäksi hän on kolmen lapsen äiti.

Jessica Alba on alkanut etenkin tämän vuoden aikana niittämään suosiota myös TikTok-sovelluksessa. Tähti julkaisee usein sovelluksessa tanssivideoita, joissa on mukana myös naisen lapset ja välillä aviomieskin. Tällä kerralla Alba tanssi vanhimman tyttärensä Honorin kanssa.

Tuoreimmalla tanssivideollaan Jessica Alba tanssii 12-vuotiaan Honor-tyttärensä kanssa. Taustalla nähdään myös perheen kuopus, kaksivuotias poika Hayes, joka ihastelee olohuoneeseen koristeltua upeaa joulukuusta.