Kristin Cavallari kuvasi hikitreeninsä: ”Ei ole mitään parempaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Very Cavallari -realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Erosta on nyt kulunut noin puoli vuotta ja Kristin Cavallari onkin jo löytänyt rinnalleen uuden komistuksen, koomikko Jeff Dyen.

Kolmen lapsen äiti Kristin Cavallari on tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa. Nainen treenaa paljon, ja kuntoilun tulokset todella näkyvät tähden vartalosta. Sen vuoksi nainen esitteleekin vartaloaan usein itsevarmasti bikinikuvissaan ja on kertonut haluavansa olla ylpeä saavutuksistaan.

Nyt 33-vuotias Kristin Cavallari julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nopeutetun videon, jossa hän esittelee päivän treeninsä. Videolla nainen kuntoilee henkilökohtaisen ohjaajansa Justin Andersonin kanssa ja käyttää treenissä apunaan muun muassa kahvakuulia, jumppapalloja ja vastuskuminauhoja.