Perheenäiti oli menossa kylpyyn – käärme yritti luikerrella viemäristä mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten autoihin, katoksiin ja jopa asuntoihin etsiessään joko lämmintä suojaa kylmällä säällä tai viilennystä liian kuumilla kesähelteillä. Nyt eräs pieni matelijayksilö yritti päästä mukaan perheenäidin kylpyyn.

Nainen oli laskenut itselleen kylvyn, mutta kauhukseen huomannut ennen kylpyyn astumista, että sinne oli luikertelemassa käärme. Nainen oli aluksi huomannut vain pienen kielen ja sen jälkeen käärmeen pään, joka oli luikertelemassa ulos kylpyammeen suuttimen kautta.

Perheenäiti kauhisteli sitä asiaa, että heidän pieni tyttärensä on iltaisin kylvetetty lkemattomia kertoja kylpyammeessa eikä heidän mieleensä ole juolahtanut edes se mahdollisuus, että kylpyammeeseen saattaisi suuttimen kautta luikerrella petoeläimiä. Perheenisä oli lopulta saanut käärmeen kiinni ja kuljettanut sen ulos talosta.