Kourtney Kardashian haikeana perheen realitysarjan päättymisestä – tätä jää kaipaamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe kertoi jokin aika sitten, että heidän suosittu realitysarjansa tulee päättymään 20. tuotantokauden jälkeen vuonna 2021. Sarjaa esitetään televisiossa vielä jonkin aikaa, mutta Kourtney Kourtney Kardashian on jo nyt hyvin haikeana muistellut kuvauksia.

Kardashianin perheen vanhin sisarus, 41-vuotias Kourtney Kardashian, julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän valmistautuu kuvauksiin. Kuvissa nähdään miten naiselle loihditaan upea tyyli metallinhohtoisen puvun ja näyttävän meikin avulla. Kuvasarjassa on otoksia kulissien takaa myös itse valokuvaustilanteesta. Kourtney Kardashian kertoo kuvien yhteydessä jäävänsä kaipaamaan upeita sarjaan liittyviä valokuvaussessioita.

Kourtney ehti palaamaan sarjaan takaisin juuri ennen kuin se loppui pidettyään ensin hieman taukoa keskittyessään omaan perheeseensä ja Poosh-yrityksensä luomiseen. Pari päivää sitten Kardashianin perheen kuitenkin huhuttiin tehneen uuden sopimuksen sarjansa jatkamisesta Hulu-suoratoistoyhtiön kanssa. Sarjan jatkumisesta odotetaan parhaillaan virallista vahvistusta.