Käsittämätön povikuva verkkoon – norjalainen kohublondi poseerasi Kanarialla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen bimboblondi Sindy Starlet on pakannut kimpsunsa ja kampsunsa sekä suunnannut etelän auringon lämpöön Kanariansaarille. Nainen esittelee Instagramissa bikinivartaloaan auvoisasti. Hänen rintansa ovat järisyttävän suuret.

Kanariansaarilla Maroa Club de Marissa parhaillaan lomaileva norjalainen Sindy Starlet on ottanut lomaa ja suunnannut nauttimaan D-vitamiinista. Hänen pikkuriikkiset bikinit hädin tuskin peittävät jättipomeloa muistuttavat silikonirinnat. Nainen yrittää saavuttaa mainetta ja mammonaa nimenomaan rintojensa avulla.

Hän on kauneusalan yrittäjä ja teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti. Sindy Starlet on kertonut, että toisinaan naista kyllästyttää saada huomiota ainoastaan paljastelemalla. Hän on myös harmitellut, että suurin osa elämänsä kehuista tulee sosiaalisessa mediassa ja norjalaiset saattavat antaa hänelle vähemmän mairittelevia kommentteja henkilökohtaisesti.