Supermalli-Karolina odottaa kolmatta lastaan – raskaus tuli yllätyksenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman menestyneimpiin supermalleihin lukeutunut tsekkikaunotar Karolina Kurkova on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa. Tähti on tehnyt hiljakseen töitä mallina ja yrittänyt luoda uraa myös näyttelijänä, mutta ei kovin suurella menestyksellä. Nyt nainen aikoo keskittyä omaan perheeseensä.

Supermalli ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan olevansa raskaana. 36-vuotias Karolina Kurkova odottaa kolmatta lastaan miehensä Archie Druryn kanssa. Heillä on myös viisivuotias poika Noah Lee ja 11-vuotias poika Tobin Jack, jotka ovat nyt saamassa itselleen pikkusisaren.

Karolina Kurkova kertoi Glamour-lehdelle kirjoittamassaan kolumnissa, että raskaus ei ollut suunniteltu vaan se tuli täysin yllätyksenä sekä hänelle että miehelleen. Nainen on kuitenkin onnellinen tulevasta perheenlisäyksestä ja kokee, että raskaus on nyt hieman vanhempana ja itsevarmempana täysin erilainen kokemus kuin esimerkiksi esikoista odottaessa.

https://www.instagram.com/p/CI3s5YOJWdj/