Älytelevisio muuttaa olohuoneen jouluiseksi konserttisaliksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Striimikeikkoja on järjestetty ennätykselliseen tahtiin koronavuonna 2020. Jos haluaa nauttia jouluisista konserteista, voi ostaa liput esimerkiksi Tampereen teatterin Saiturin joulu -esityksiin tai Jarkko Aholan konserttiin Tampereen Tuomiokirkossa.

Digita osallistuu pilottihankkeeseen, jossa Keikalla.fi-palvelu tuodaan älytelevisioon käytettäväksi. Konsertit lähetetään kanavapaikalta 101 Digitan antenni-tv-verkon E-kanavanipussa. Saiturin joulu esitetään 21. ja 22. joulukuuta ja Jarkko Aholan konsertti 22.12.2020. Liput maksavat alle 15 euroa Lippu.fi-palvelusta.

– Televisio päätelaitteena on edelleen paras videosisältöjen kuluttamiseen, iso ruutu, hyvä kuvanlaatu, hyvä äänentoisto, nettiyhteys, helppo käyttöliittymä ja yhteisöllisyys perheen ja ystävien kesken ovat television ehdottomia vahvuuksia. Julkaisijalle televisio tarjoaa edullisen ja helpon tien massayleisöille ja kaikille kohderyhmille, vakuuttaa Digitan liiketoiminnan kehityspäällikkö Juha Ourila

Keikalla.fi-palvelun saa käyttöönsä antenni-tv-verkossa, mikäli käytettävissä on laajakaistaan kytketty HybridiTV-ominaisuuden sisältävä äly-tv. Konsertin nähdäkseen tulee olla rekisteröitynyt Keikalla.fi-palveluun ja hankkinut pääsylipun Lippu.fi-palvelusta. Lippu.fi:stä saadulla koodilla saat lunastettua katseluoikeuden Keikalla.fi-palvelussa, jonka jälkeen voit siirtyä television kanavapaikalle 101, josta saa lisäohjeita.