Realitykaunotar kuumissa kuvissa – poseerasi pitsialusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Love Island -realityohjelmasta tutuksi tullut Arabella Chi on alkanut saamaan itselleen melko vakuuttavan seuraajakunnan sosiaaliseen mediaan. Tähti palasi juuri kotiinsa Iso-Britanniaan rentouttavalta Dubain lomalta, jonka aikana nainen onnistui saamaan vaikuttavan rusketuksen.

Arabella Chi julkaisee usein itsestään seksikkäitä kuvia, joista naisen fanit tuntuvat olevan erityisen mielissään. Nyt näyttävä tähti julkaisi itsestään yli 600.000 seuraajan silmien iloksi kuvia, joissa 29-vuotias kaunotar poseeraa seksikkäissä pitsialusvaatteissaan.

Arabella Chi julkaisi kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa seinää vasten vihreissä pitsialusvaatteissaan. Ohutta pitsiä olevat liivit paljastivat naisen rinnat ja korostivat kauniisti tähden auringossa päivettynyttä ihoa. Arabella Chin mukaan hän valitsi alusasusetin värin hänen silmiensä värin mukaan.