Salakuljettaja kiinni lentokentällä – 22 000 euron huumeet alushousuissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Salakuljettajat pyrkivät usein piilottamaan huumeet mukaansa melko huolellisesti. Eräs brittiläinen mies ei kuitenkaan ollut nähnyt erityistä vaivaa salakuljetettavien aineiden piilottamiseen, vaan kuvitteli etteivät tullivirkailijat tulisi vilkaisseeksi hänen alushousuihinsa.

Manchesterin lentokentän työntekijöiden epäilys 40-vuotiasta, Dubaihin matkalla ollutta David Whyteä kohtaan heräsi turvatarkastuksessa. Henkilöskanneri paljasti miehen haarovälistä jotain epäilyttävää. Vyötärönauhaansa useaan otteeseen kohennellut Whyte kiisti kantaneensa mukanaan mitään kiellettyä.

Lopulta miehen alushousuista löydettiin muovinen paketti, joka sisälsi valkoista jauhetta ja pienempiä ruskeita paketteja. Piilotetut aineet osoittautuivat kokaiiniksi, ketamiiniksi ja kannabikseksi, joiden arvo katukaupassa olisi ollut yhteensä noin 22 000 euroa. Whyte pidätettiin, ja hänet on sittemmin tuomittu Manchester Evening News -uutissivuston mukaan viiden vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen.