Tom Cruisen raivokohtauksella seuraukset – elokuvan kuvaukset jäivät tauolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise sai äsken raivokohtauksen Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa. Hän suuttui henkilöille, jotka seisoivat liian lähellä toisiaan monitoreja tarkkaillessaan. Pääroolin esittämisen lisäksi elokuvan tuottajana toimiva tähti uhkasi antaa turvamääräyksiä jatkossa laiminlyöville työntekijöille potkut.

Tilanteesta levisi nauhoite ympäri nettiä pian tapahtuneen jälkeen. Nyt Tom Cruise on päättänyt jäädä aiottua aiemmin joululomalle. Toisin sanoen elokuvan kuvaukset ovat sen aikaa tauolla. Hän aikoo lentää Iso-Britanniassa järjestetyistä kuvauksista Miamiin yksityiskoneellaan. The Sunin mukaan kuvausten organisoiminen koronavirusaikana on raskasta kaikille osapuolille ja osa henkilökunnasta on irtisanottu.

Tom Cruisen raivostuminen herätti runsaasti mielipiteitä. Monet maailmantähdet kehuivat miehen tiukkaa linjaa rajoitusten suhteen. Christopher McQuarrien ohjaaman Mission: Impossible 7 -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 4. marraskuuta 2022.