Kadulta löytyi 3 000 dollaria – löytäjä pelasti perheen joulun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä tekisit, jos löytäisit tuhansien eurojen edestä rahaa keskeltä katua? Tästä monien epäilemättä joskus pohtimasta kysymyksestä tuli taannoin eräälle Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuvalle henkilölle todellinen skenaario.

Wausaussa asuva anonyymi henkilö oli löytänyt kadulta kuljeksimasta paketin, jonka sisältö yllätti hänet. Sisältä paljastui 3 000 dollaria käteistä rahaa, useita joululahjakirjekuoria ja pankkikuitti. Rahojen itsellään pitämisen sijaan hän otti yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.

Poliisit ja Peoples State Bank -pankki onnistuivat paikantamaan rahojen oikean omistajan. Näin ollen löytäjä tuli pelastaneeksi rahat hukanneen tahon ja hänen läheistensä joulun, joka oli ollut vaarassa mennä pilalle. Wausaun poliisilaitos palkitsi löytäjän hyvän työn paikallisen kaupan lahjakortilla.