Zac Efron rakastui australialaiseen kaunottareen – erohuhut olivat perättömiä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Zac Efron tunnetaan alunperin hänen teiniroolistaan High School Musical -elokuvissa, mutta nyt Disney-tähdestä on kuitenkin varttunut naisten uusi päiväuni. 32-vuotias Efron on ollut oikea unelmien poikamies jo pitkään ja mies onkin viime aikoina nähty useampien upeiden kaunottarien seurassa.

Zac Efron alkoi kuluvan vuoden helmikuussa seurustelemaan näyttelijäkollegansa Halston Sagen kanssa. Suhde ei kuitenkaan kestänyt paria kuukautta kauempaa, minkä jälkeen tähti suuntasi jälleen sinkkumarkkinoille. Sittemmin mies on bongattu useampaan otteeseen australialaisen kaunottaren kanssa. Zac Efron on viime aikoina ollut paljon Australiassa, jossa hän on löytänyt jälleen rinnalleen kaunista naisseuraa.

Tähti on nähty Lennox Headissa 26-vuotiaan Vanessa Valladaresin kanssa. People-sivuston mukaan pariskunta on alkanut tapailemaan kesäkuussa. Lähipiirin mukaan he ovat käyneet myös yhteisellä lomamatkalla. Marraskuussa heidän huhuttiin eronneen, mutta joulukuussa pari on taas nähty yhdessä.